DATASKYDD

Rättsligt tillkännagivande.

PERSONLIGA DATA COOKIES

1. Information och personuppgifter
Säljaren är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som kunden skickar till säljaren och är ansvarig för kundens personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (1998: 204).

Säljaren samlar in sådana personuppgifter som kunden skickar till säljaren [namn, adress, tel nr, e-post och personnummer], till exempel vid beställning eller kontakt med kundtjänst. Dessutom kan säljaren samla in viss personlig information från externa källor, till exempel kredit- och adressuppdateringar.

Säljaren kan använda den personliga informationen för följande ändamål:
  • För att behandla kundens beställningar och returer via webbshopen
  • Att kontakta kunden vid problem med leveransen av produkterna
  • För att verifiera att kunden har den lagliga minimiåldern för att göra inköp online
  • För att förhindra missbruk eller olämplig användning av säljarens tjänster
  • Opinionsundersökningar, undersökningar och marknadsundersökningar.

  • 2. Rätt att begära information
    Kunden har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om Kunden av Säljaren och att få informationen korrigerad. Kunden har rätt att få information om vilken information som behandlas om kunden. En begäran ska göras skriftligen och undertecknas av kunden. Begäran ska skickas med vanlig post till säljaren på adressen B2W Sweden AB - Pilgrimcenter 110 - 84058 Pilgrimstad - Sverige. Det är alltså inte tillräckligt att skicka ett e-postmeddelande. Kunden har rätt att en gång per år få sådan information utan kostnad.

    3. Radering av personuppgifter
    Säljaren sparar information om kunden i 12 månader.


    4. Cookies
    En "cookie" är en liten textfil som säljarens webbplats ber om att spara på din dator.

    Cookies används i princip bara i kombination med vissa funktioner, till exempel anpassnings- och lyssningsfunktioner.

    Säljaren använder cookies för att ge kunden den bästa upplevelsen på säljarens webbplats. Genom att fortsätta använda säljarens webbplats godkänner du detta.


    UPPHOVSRÄTT

    Innehållet på denna webbplats kan vara föremål för upphovsrätt och andra immateriella rättigheter och tillhör Polyver® . Polyver® varumärke är ett registrerat varumärke som tillhör B2W Sweden AB. Ingen licens beviljas för att använda någon av dessa immateriella rättigheter. Du kan dock ladda ner till en hårddisk eller skriva ut utdrag från denna webbplats endast för personligt bruk. Förutsatt att du känner igen upphovsrätten till Polyver® du får skapa ytterligare kopior till enskilda tredje parter endast för personligt bruk. Inget innehåll i Polyver® webbplats kan distribueras eller kopieras för alla kommersiella ändamål.

    MÖT ALLA VÄDERLEKAR
    MED CLI-TECH.

    CLI-TECH är en unik teknologi som står för komfort, lätthet och den bästa isoleringen (Comfort Lightness Insulation). Det är en formula som gör en revolutionerande skillnad inom tech-wear.

    Polyver Sweden. CLI-TECH is a unique formula that makes our winter boots completely insulated.